taliban kommer til norge

Lindeman i spissen i møte med representanter for Taliban i Kabul tidligere denne uken. Ifølge avisen vil møtet vare i tre dager og det starter førstkommende søndag.


9xfz3ld Vr5l7m

Juni 2015 var en delegasjon fra afghanske myndigheter på plass under åpningen av Oslo Forum på Losby Gods.

. Norge skal være vertsland for Taliban-regjeringens første besøk til Vesten. Norges ambassadør i samtaler med Taliban i Kabul. 1 day agoTaliban bekrefter overfor NRK at deres fremste diplomater er på vei til Oslo.

Særlig når det gjelder jenters utdanning og kvinners rettigheter i. Mann i elektrisk rullestol påkjørt i 80-sone. Kulturlivet skuffet over lettelser går ikke langt nok.

Taliban kommer til Norge søndag. 1 day agoKOMMER TIL NORGE. Zabi Karimi AP NTB.

1 day agoNår Taliban lander i Oslo senere denne uken er det heller ikke første gang de kommer til Norge. Januar lander en delegasjon fra Taliban i Oslo opplyser Utenriksdepartementet i en pressemelding. De ekstreme islamistene kommer til Norge for å delta i samtaler på Soria Moria hotell om menneskerettigheter og nødhjelp med en rekke aktører.

1 day agoTaliban kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp Højtstående ledere fra Taliban sender en delegation til forhandlinger om nødhjælp i Oslo. Taliban-krigere i Kabuls presidentpalass etter at de tok makten i landet 15. Det får VG bekreftet av kilder i Utenriksdepartementet.

1 day agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. 1 day agoEn Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. De er invitert til å komme allerede på søndag.

5 hours agoTaliban kommer til Norge for å forhandle. Det var i august i fjor at Taliban erobret hovedstaden Kabul og tok kontroll over makten i Afghanistan. Flere land og medlemmer av det afghanske sivilsamfunnet skal være til stede.

Norge skal være vertsland for Taliban-regjeringens første besøk til Vesten. Taliban kommer til Norge for å forhandle. Lindeman i spissen i møte med representanter for Taliban i Kabul tidligere denne uken.

Taliban sender en delegasjon til Norge. Taliban kommer til Norge. Zabi Karimi AP NTB.

Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater. En norsk delegasjon th. Taliban kommer til Norge for å forhandle.

Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Den norske regjeringen må stille krystallklare krav når representanter for Taliban kommer til Norge. Taliban ble beryktet for sitt brutale styre basert en streng tolkning av sharia hvor vestlige kulturelle uttrykk var forbudt kvinners frihet var svært begrenset og selv mindre forbrytelser kunne bli straffet med dødsstraff ved blant.

16 877 nye koronasmittede registrert siste døgn ny rekord. Det skriver dagbladet VG. Det er første gang siden den islamistiske bevægelse kom til magten i Kabul at den sender en delegation til et vestligt land for at forhandle med aktivister og diplomater.

Det sensitive møtet finner sted i Norge og Kjell-Gunnar Eriksen fra Finnsnes er blant dem som skal møte dem. Det er første gang Taliban besøker et vestlig land etter at de tok makten i Afghanistan 15. For første gang siden de vant makten sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater.

1 day agoTaliban kommer til Norge for å forhandle For første gang siden de tok makten i Kabul på nytt sender Taliban en delegasjon til et vestlig land for å forhandle med aktivister og diplomater. Sist gang var under Oslo Forum i juni 2015. Taliban kommer til Norge.

Taliban-krigere i Kabuls presidentpalass etter at de tok makten i landet 15. Flere fjelloverganger fortsatt stengt. 1 day agoFinnsnesværing møter Taliban når de kommer til Norge for å forhandle.

En fjær i hatten for det norske. 1 day agoTaliban kommer til Oslo søndag. I morgen vil en høytstående delegasjon ledet av vår utenriksminister Amir Khan Muttaqi reise til.

10 hours agoTaliban kommer til Norge for å forhandle. Lukk dagbladet er en del av Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. En norsk delegasjon th.

En Taliban-delegation kommer til Norge for at forhandle om nødhjælp til Afghanistan som trues af en humanitær katastrofe. Det er første gang det skjer siden bevegelsen tok makten i Afghanistan. Med ambassadør Ole A.

Representanter fra Taliban kommer til Norge søndag. 1 day agoTaliban kommer til Norge for å forhandle melder VG. 1 day agoAf ritzau.

Taliban sender en delegasjon til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Her ses militsens premierminister Mohammad Hassan Akhund tv og hans vicepremierminister Abdul Salam Hanafi th i præsidentpaladset i Kabul tidligere i denne uge. Med ambassadør Ole A.

1 day agoTaliban kommer til Oslo på søndag. Taliban er en islamsk fundamentalistisk bevegelse i Afghanistan som styrte landet fra 1996 til 2001 og siden tok kontroll over Afghanistan igjen i 2021. Det er VG som skriver dette.

Norge har invitert representanter fra Taliban til. 1 day agoAllerede søndag kommer representanter fra Taliban til Norge for å forhandle med aktivister og diplomater. Det skriver dagbladet VG.


Fmunmpeqtq2z9m


Bizkfh2tuprqym


Rqgmyr1pi8pvym


Rkzlwm8sn Hqum


Aleqzlxznr Jcm


How0snilz Scqm


Iysoyaftvuk6xm


Ozj Bgr4e9nrvm


025fwc36jy7xqm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel